Main Navigation

Stone House Restaurant

Warren, NJ

The Stone House Restaurant is a comprehensive renovations project for a premier Central New Jersey restaurant facility. The exterior is adorned by 10 acres of lush, manicured grounds with English and prairie-style gardens, while the interior features classic and clean lines, patterned wood floors, a substantial stone fireplace, custom designed lighting system, and an appreciation for the scenic beauty that is part of the secluded location.

10
Acres of land
Design:
Classic, clean architecture
Location:
Hills of the Watchung Mountains

Related Projects

Capital Burger

Retail, National Retail, Custom Retail, Restaurants
View Project

Chestnut Street Row

Retail, Shopping Centers, Custom Retail, Restaurants
View Project

Hale Building

Retail, Custom Retail, Mixed-Use, Restaurants
View Project

Capital Grille Clayton

Retail, Restaurants
View Project