Main Navigation

Waverly Court

Philadelphia, PA

Waverly Court is a 61-unit apartment building with a restaurant on the ground floor and an 11 space parking garage.  The project adds a new 6 story structure and a  5th and 6th floor to an existing apartment building which is an adaptive reuse of an industrial loft.  The first 4 stories of the new façade respect the uniquely glazed masonry of the existing warehouse while the 5th and 6th floors are clad in corrugated metal and enameled metal panels to unify the new and historic buildings.  The new building consists of a mix of studio, one, two bedroom units; many of which have their own private balconies.

2 story
parking spaces

Related Projects

The Bradford

Residential, Multi-Family
View Project

The Royal

Residential, Multi-Family, Townhomes, Mixed-Use, Adaptive Reuse
View Project

400 Walnut

Residential, Multi-Family, Adaptive Reuse
View Project

Fabric Lofts

Residential, Multi-Family, Mixed-Use, Adaptive Reuse
View Project