Main Navigation

Brixmor Office

Plymouth Meeting, PA

This project reinvigorates an existing strip retail center by slicing through the corner of the property creating a new office space that opens to a landscaped terrace. What was once a loading zone and a leftover space for some retailers that did not need street presence, the new office broke through block walls and installed double height glazing to create a light filled open, airy office space. The ceiling was high enough to create a comfortable mezzanine that added some variety the large space and accommodates a tiered gathering space and private conference rooms. Tucked under the mezzanine is an employee training space and gym. The entire space encourages communication and collaboration.

Related Projects

A&E Construction Office

Retail, Office
View Project

Hale Building

Retail, Mixed-Use, Office
View Project

Southampton Village

Retail, Office, Shopping Centers, Mixed-Use
View Project

Bennetts Mills

Retail, Shopping Centers
View Project