Main Navigation

Archives

CHOP Primary Care-Doylestown

When the Children’s Hospital of Philadelphia decided to relocate and expand the existing Central Bucks primary care facility, they approached JKRP Architects for the job. We designed the 20,000 sf site into the new home for the relabeled practice, now called CHOP Primary Care – Doylestown. The project includes a large family friendly waiting area, […]

CHOP-West Chester

JKRP designed the conversion of a 18,000 sf former food store into the new home for CHOP Primary Care – West Chester. The new location relocated two existing centers into one single facility which is the one of the largest of CHOP’s primary care offices. The project includes a large family friendly waiting area, 37 […]

Children’s Hospital-Kennett Square

JKRP designed the conversion of a former garden center into the new 9,500 square foot home for CHOP Primary Care – Kennett Square. The project includes a large family friendly waiting area, 15 exam rooms, 3 assessment rooms, a consultation room, a space for educational programs and staff support spaces. Finishes include custom cabinetry, resilient […]

Hanhemann Family Practice & PT

JKRP designed the conversion of a diagnostic imaging suite for primary care.  Although the suite is on the basement level, we were able to provide views to a courtyard from the reception and waiting areas.  An efficient layout serves to make the most use out of limited space.  We assisted with the selection of interior […]

Lockman Lubell Pediatric

JKRP designed the adaptation a portion of a vacant warehouse for pediatric care primary care offices. Making the suite patient friendly involved: •For the entrance adding an accessible exterior ramp in lieu of existing concrete stairs. •Extending the available daylight as far as possible into the suite. The open waiting, reception, and business office areas […]

Constitution Health Plaza

Redesigned with the evolution of practicing medicine in Philadelphia, we’ve partnered with the owners on placing new medical tenants and practices in vacant spaces. Renovations include a open lobby space with a double height atrium connecting two floors and connecting the public spaces to a shared outdoor courtyard. Updated to reflect the building’s new branding, we […]